کد مطلب: 79769
فقه سنتي ضامن رشد و عظمت ملتها است/هرگز از نماز جمعه و جماعت غفلت نكنيد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1085
به گزارش سلام لردگان, در تاريخ 1368.03.15 يک روز پس از ارتحال حضرت امام خمينى(ره)، متن وصيتنامه، حسب الامر ايشان به وسيله رهبر معظم انقلاب اسلامى حضرت آيت الله خامنهاى در مجلس خبرگان براى نخستين بار مفتوح و قرائت گرديد. گزارش کامل اين جلسه از طريق رسانههاى گروهى پخش شد و متن دستخط وصيتنامه نيز در اختيار امت اسلامى قرار گرفت.
وصيتنامه امام خمينى(ره) چشمه حکمتى است که از دل مصفا و الهى آن حضرت جوشيده و بر قلم مبارکش جارى گرديده تا حجّتى ديگر بر تبيين سيره عملى آن بزرگوار باشد و راه را پيشاپيش، بر همه شبهات و ترديدها و القائات خنّاسان مسدود کند.
امام خمينى(ره) نگارش وصيتنامه سياسى- الهى خويش را- که در حقيقت پيام جاويد و خلاصه همه وصايا و پيام هاى زندگى ايشان است- در تاريخ 26 بهمن 1361 به پايان رسانده و نسخهاى از آن را طى پيامى به تاريخ 22 تير 1362 نزد خبرگان اولين دوره مجلس خبرگان رهبرى به امانت سپردند.
متن کامل وصيتنامه امام خمينى(ره)، به عنوان پيام جاودانه ايشان در جلد پايانى صحيفه امام (به عنوان آخرين سند) درج شده است.

توصيه به پيروي از ائمه اطهار
با كمال جِد و عجز ازملتهاي مسلمان ميخواهم كه از ائمه اطهار و فرهنگ سياسي، اجتماعي، اقتصادي، نظامي اين بزرگ راهنمايان عالم بشريت به طور شايسته و به جان و دل و جانفشاني و نثار عزيزان پيروي كنند. از آن جمله دست از فقه سنتي كه بيانگر مكتب رسالت و امامت است و ضامن رشد و عظمت ملتها است، چه احكام اوليه و چه ثانويه كه هر دو مكتب فقه اسلامي است، ذرهاي منحرف نشوند و به وسواس خناسان معاند با حق و مذهب گوش فرا ندهند و بدانند قدمي انحرافي، مقدمه سقوط مذهب و احكام اسلامي و حكومت عدل الهي است. و از آن جمله از نماز جمعه و جماعت كه بيانگر سياسي نماز است، هرگز غفلت نكنند، كه اين نماز جمعه از بزرگترين عنايات حق تعالي بر جمهوري اسلامي ايران است. و از آن جمله مراسم عزاداري ائمه اطهار و بويژه سيد مظلومان و سرور شهيدان، حضرت ابي عبدالله الحسين ـ صلوات وافر الهي و انبيا و ملائكه الله و صلحا بر روح بزرگ حماسي او باد ـ هيچگاه غفلت نكنند. و بدانند آنچه دستور ائمه ـ عليهم السلام ـ براي بزرگداشت اين حماسه تاريخي اسلام است و آنچه لعن و نفرين بر ستمگران آل بيت است، تمام فرياد قهرمانانه ملتها است بر سردمداران ستمپيشه در طول تاريخ الي الابد. و ميدانيد كه لعن و نفرين و فرياد از بيداد بني اميه ـلعنة الله عليهم ـ با آنكه آنان منقرض و به جهنم رهسپار شدهاند، فرياد بر سر ستمگران جهان و زنده نگهداشتن اين فرياد ستمشكن است.
منبع. باشگاه خبرنگاران